Back On Track

Då var jag här igen. Vissa kanske känner igen mig då jag bloggat om mitt utbytesår i USA under 2010/2011 på www.myknut.blogg.se/usa, men för er andra är jag bara en helt vanlig tjej från Umeå som nu (äntligen!) går sista året på gymnasiet. Förutom att umgås med vänner och familj gillar jag att lyssna på musik, shoppa och jag älskar att resa. Min pojkvän Kaden bor i USA och vi träffades under mitt år där och har varit tillsammans i nästan två år nu. Långdistansförhållanden är inte lätta, men med vilja och kärlek går allt. Jag åker och hälsar på så ofta jag kan och han har även hälsat på mig i Sverige! Jag går på ett internationellt gymnasium och har läst mycket språk men tycker verkligen om psykologikursen som har börjat nu i år, det är ett område jag vill läsa vidare inom.
 
I denna blogg har jag tänkt skriva om min vardag, men även om mina planer att studera i USA till hösten. Min dröm vore om jag och min pojkvän som nu jobbar heltid kunde börja på samma college nästa år, men det är dyrt att studera utomlands och mycket att tänka på. Det är inte heller lätt att landet heter USA och är fruktansvärt svårt att komma in i om man inte vill just studera eller möjligtvis jobba. Jag hade funderingar på att jobba först eftersom jag inte är hundra procent studiemotiverad efter att ha gjort fyra år på gymnasiet innan jag tar studenten, men det har visat sig vara svårt på gränsen till omöjligt att få ett jobbvisum i min ålder. 
 
Kort och gott kommer denna blogg handla om mina resor till min kärlek i ett annat land, min vardag med skola och jobb och även om planerna för framtiden. Hoppas ni vill läsa!