Sommaren 2013

Nu är sommaren snart här och efter en bloggpaus hade jag tänkt börja blogga igen! 
 
I sommar ska jag nämligen flytta till USA! För er som läste min förra blogg (www.myknut.blogg.se/usa) så vet ni att jag var utbytesstudent i Colorado, USA under 2010/2011. Jag kan knappt själv fatta att det har gått två år sedan jag kom hem, ännu mindre att det var tre år sedan jag åkte...Nu ska jag tillbaka igen iallafall! Jag har pojkvän därborta, vi har varit tillsammans sedan några månader in på mitt utbytesår där och det är såklart därför jag kommer tillbringa sommaren där, men också för att träffa alla vänner jag skaffade där. Min pojkvän, Kaden, kommer hit på söndag (!) för att han ska vara med på balen och min student, och sedan åker vi tillsammans tillbaka till USA den 24 Juni! Jag är hur taggad som helst och tror det kommer bli underbart!
 
Något annat som ska bli underbart är att ta studenten! Ett år senare (det känns!) i och med att jag var tvungen att "gå om" när jag kom hem från USA, men nu äntligen är det min tur! Jag lämnade in min sista uppgift någonsin på gymnasiet idag...det känns otroligt bra! Det är nästan så att man inte vet vad man ska göra på kvällarna för att det inte finns något man "måste göra". Jag hade först tänkt studera i USA, men det blir inte i år. Dels för att jag är skoltrött och dels för att Kaden och jag inte är helt säkra på vad vi vill studera, vi vill fundera i något år till. 
 
Just nu försöker jag bara njuta av värmen som äntligen kommit och jag klurar även på en present till min pojkvän. Vi brukar alltid ge något litet då vi ses, men det känns som att jag har gett alla bra och kreativa presenter redan under de senaste två och ett halvt åren. Får fundera lite till...Min lillasyster fyller sexton på söndag så det känns kul att han får vara med på det, måste hitta en present till henne också.
 
Kaden och jag sommaren 2011 då han hälsade på i Sverige för första gången.